ΗΠΑ: Αρκούδα άνοιξε αυτοκίνητο για να πάρει φαγητό και… κλειδώθηκε μέσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα πολύ σπάνιο, αλλά και… χαριτωμένο περιστατικό έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, καθώς σε περιοχή του Κολοράντο μία αρκούδα μπήκε μέσα σε αγροτικό αυτοκίνητο με σκοπό να φάει και τελικά… κλειδώθηκε.

Σε αρκετά… «περίεργα» ζώα αποδεικνύονται οι αρκούδες στις ΗΠΑ, όπου σύμφωνα με την υπηρεσία Colorado Parks & Wildlife μία αρκούδα δεν δίστασε να ανοίξει την πόρτα ενός ξεκλείδωτου οχήματος προκειμένου να πάρει την λιγοστή τροφή σκύλου που υπήρχε μέσα σε αυτό, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί.

Αξιωματικός της υπηρεσίας CPW βρέθηκε μπροστά στο συμβάν, το οποίο κατέγραψε σε βίντεο που μοιράστηκε στον λογαριασμό του CPW στο Twitter.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο αξιωματικός ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, την οποία το ζώο είχε κλειδώσει και διώχνει την αρκούδα, που φεύγει προς το δάσος.

Η υπηρεσία προειδοποιεί τους πολίτες να μην αφήνουν φαγητό σε οχήματα, καθώς οι αρκούδες μπορούν να το μυρίσουν και να παραβιάσουν τις πόρτες και έτσι οι ίδιοι να βρεθούν προ εκπλήξεως.

Δείτε επίσης: Πάπας Φραγκίσκος: Στο νοσοκομείο για τουλάχιστον δύο ημέρες ο ποντίφικας – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com