ΗΠΑ: Η Ρίτα Γουίλσον τραγούδησε Κόκοτα μέσα στον Λευκό Οίκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο, με τον Τζο Μπάιντεν να υποδέχεται εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας.

Συγκεκριμένα, καλεσμένοι του Αμερικανού προέδρου ήταν ο Τομ Χανκς, η Ρίτα Γουίλσον, ο πρέσβης στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης, αλλά και εκπρόσωποι της ελληνικής ομογένειας. Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, τραγούδησε Σταμάτη Κόκοτα.

Η ίδια πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το «Μια παρένθεση και μόνο», με τους καλεσμένους του Λευκού Οίκου να τη συνοδεύουν με ρυθμικά παλαμάκια.

To μήνυμα της Ρίτα Γουίλσον για την πρόσκληση στον Λευκό Οίκο

«Όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ @potus Joe Biden και @flotus Dr Jill Biden που με προσκαλέσατε να τραγουδήσω σήμερα στον Λευκό Οίκο @whitehouse για τον εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Έχετε κάνει πολλά όνειρα πραγματικότητα, κανένα περισσότερο από το δικό μου σήμερα. Ως Αμερικανίδα πρώτης γενιάς είμαι για πάντα ευγνώμων στους γονείς μου που μοιράστηκαν την ελληνική και βουλγαρική κληρονομιά τους με υπερηφάνεια και αγάπη. Οι γονείς μου αγάπησαν βαθιά την Αμερική και μου εμφύσησαν τις αξίες της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Ο Allan Wilson, ο μπαμπάς, άλλαξε το όνομά του όταν πολιτογραφήθηκε για να γίνει πολίτης των ΗΠΑ και επέλεξε το Wilson από το όνομα του προέδρου Woodrow Wilson. Κάθε μέρα ο μπαμπάς μου έλεγε “Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική”. Και εγώ λέω ο Θεός να ευλογεί τον μπαμπά μου, τη μαμά μου, την Ντόροθι, τον Πρόεδρο Μπάιντεν και την Πρώτη Κυρία Μπάιντεν και ο Θεός να ευλογεί την Αμερική».

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης από Γέρακα: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Εβρο θα τελειώσει

Loading