ΗΠΑ: Μητέρα δολοφόνησε τα παιδιά της επειδή νόμιζε ότι ήταν δαιμονισμένα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μπρονξ των ΗΠΑ με μια μητέρα η οποία δολοφόνησε τα παιδιά της. Πηγές της Αστυνομίας μάλιστα αναφέρουν ότι ο λόγος για τον οποίο προέβη στη δολοφονία τους είναι επειδή πίστευε ότι ήταν δαιμονισμένα.

Η 22χρονη Ντιμόν Φλέμινγκ φέρεται, σύμφωνα με την New York Post, να είχε εμμονή με τον δαιμονισμό και οι Αρχές ερευνούν αν σκότωσε τα αγόρια της ηλικίας 3 ετών και 11 μηνών γι’ αυτόν το λόγο. 

«Έκανε δηλώσεις για τον διάβολο. Ασυνήθιστες δηλώσεις», δήλωσε αστυνομική πηγή στην εφημερίδα The Post.

Η μητέρα πριν δολοφονήσει τα δύο της παιδιά έγραψε στο Facebook:

«Είναι μόνο ένας ο αληθινός Θεός και μετανοώ για όλες τις λανθασμένες πράξεις και την αρνητική επιρροή. Εγκαταλείπω όλα τα πράγματα που δεν με εξυπηρετούν πλέον…… Σε ευχαριστώ για το έλεός σου».

Η Φλέμινγκ είχε εξεταστεί στο παρελθόν από τις αρμόδιες υπηρεσίες μετά τη γέννηση του μεγαλύτερου γιου της, του 3χρονου Ντε Σον Φλέμινγκ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο παρελθόν είχε κινήσει τις υποψίες για ακατάλληλη φροντίδα του αγοριού της.

Δεν είναι σαφές ποια ήταν τα ευρήματα της έρευνας και ποια μέτρα ελήφθησαν, αν αυτά ελήφθησαν ποτέ.

Η γυναίκα πλέον είναι στα χέρια της Αστυνομίας και παρακολουθείται από ψυχιάτρους ενώ αναμένεται να βγουν και κατηγορίες για τις δολοφονίες του ΝτεΣόουν και του μωρού της Οκτάβιους σε ένα διαμέρισμα οικογένειας άστεγων.

Τα πτώματά τους εντοπίστηκαν κάτω από πολλά βρεγμένα ρούχα στη μπανιέρα ενώ ο λαιμός και ο κορμός τους ήταν κομμένοι.

Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα βγήκε έξω και φώναζε: «Τι έκανα;». Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο που έγινε το συμβάν τη βρήκαν γυμνή στην κουζίνα του σπιτιού της την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει φωτιά.

Στη συνέχεια, η αστυνομία κλήθηκε ξανά στο διαμέρισμα, αφού τις σορούς των παιδιών βρήκε ο 31χρονος πατέρας.

Δείτε επίσης: Θεοδωρικάκος: «Στην ελληνική αστυνομία λειτουργούν πια 18 γραφεία ενδοοικογενειακής βίας»