Σύμφωνα με αξιωματούχος δημόσιας ασφάλειας του Τέξας.
Πολλά παιδιά στο χθεσινό μακελειό σε σχολείο στο Τέξας επέζησαν με τραύματα, δήλωσε ένας αξιωματούχος δημόσιας ασφαλείας του Τέξας.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το video«Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά παιδιά που επέζησαν, που τραυματίστηκαν. Δεν έχω τον ακριβή αριθμό αυτή τη στιγμή», είπε ο υπολοχαγός Κρις Ολιβάρεζ στο Fox News.
Χθες Τρίτη ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος, μαθητής λυκείου στην πόλη Ουβάλντε άνοιξε πυρ μέσα στο πρωτοβάθμιο σχολείο Ρομπ της μικρής πόλης της πολιτείας Τέξας, δολοφονώντας 19 μικρούς μαθητές και δύο ενηλίκους, τουλάχιστον ο ένας εκ των οποίων ήταν εκπαιδευτικός.
Η σφαγή είναι η χειρότερη του είδους έπειτα από αυτή στο πρωτοβάθμιο σχολείο Σάντι Χουκ το 2012, οδηγώντας τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να πει: «Πότε για τ’ όνομα του Θεού θα ορθώσουμε το ανάστημά μας μπροστά στο λόμπι των όπλων;»
![]()
