Μέσα στις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει και πάλι η πρεσβεία της Ισπανίας στο Κίεβο, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Antena3
Η ισπανική πρεσβεία στην ουκρανική πρωτεύουσα εκκενώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου όταν τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στη χώρα.
Η κίνηση έρχεται αφού πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων η Γαλλία, προσφάτως ανακοίνωσαν ότι θα μεταφέρουν τις πρεσβείες τους και πάλι πίσω στο Κίεβο.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Οι λογαριασμοί «γονατίζουν» τα νοικοκυριά – «Μου ήρθε 1.953 ευρώ, ενώ πλήρωνα 70» (vid)
- Μητσοτάκης: Αναβαθμίζουμε τη στρατηγική εταιρική σχέση Ελλάδας-Λιβάνου – «Χαίρομαι για τη 2η αποστολή στρατιωτικού υλικού στη Βηρυτό»
- Μητσοτάκης για Λίβανο: Η Ελλάδα στηρίζει ενεργειακές γέφυρες και κοινές υποδομές με την Ευρώπη
- «Ψεύτικες» οι υποσχέσεις της αντιπολίτευσης λέει ο Κωστής Χατζηδάκης
- Νέα ζώδια για τον Σεπτέμβριο 2026: Τα do’s και τα don’ts του μήνα
- Στοπ στο αντικαρκινικό εμβόλιο mRNA της BioNTech μετά την αποτυχία στη δοκιμή
![]()
