Ισπανία: Νέο «ματωμένο πακέτο» έλαβε η πρεσβεία της Ουκρανίας στη Μαδρίτη

Πρόκειται για το έβδομο πακέτο που λαμβάνει η χώρα.

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα στις ισπανικές αρχές η οποία απέκλεισε την περιοχή γύρω από την πρεσβεία της Ουκρανίας στη Μαδρίτη, αφότου εστάλη ένα ακόμη «ματωμένο πακέτο» παρόμοιο με αυτό που στάλθηκε και σε άλλες ουκρανικές πρεσβείες, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας.

Πρόκειται για το έβδομο πακέτο καθώς νωρίτερα αυτή τη βδομάδα εστάλησαν έξι επιστολές-βόμβα σε στόχους στην Ισπανία, μεταξύ των οποίων στον πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ και την αμερικανική πρεσβεία στη Μαδρίτη, με αποτέλεσμα η Μαδρίτη να ενισχύσει την ασφάλειά της.

Την Παρασκευή, το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι αρκετές από τις πρεσβείες της χώρας στο εξωτερικό έχουν λάβει «ματωμένα πακέτα » που περιείχαν μάτια ζώων. Όπως διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών Όλεγκ Νικολένκο, τα πακέτα αυτά, τα οποία είχαν περιχύσει με ένα υγρό με ιδιαίτερο χρώμα και μυρωδιά, έφτασαν στις ουκρανικές πρεσβείες μετά τη σειρά επιστολών- βόμβα που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Ισπανία.

Δείτε επίσης: O Τζο Μπάιντεν, o Εμανουέλ Μακρόν και τα 42 δευτερόλεπτα της άβολης χειραψίας τους

Loading