Οι Υγειονομικές Αρχές του Ισραήλ ανακοίνωσαν σήμερα ότι μειώνουν στην ηλικία των 30 ετών το όριο για τη χορήγηση της τρίτης αναμνηστικής δόσης κατά του κορονοϊού προκειμένου να καταπολεμήσουν την αύξηση των μολύνσεων που συνδέεται με την παραλλαγή Δέλτα.
“Η χορήγηση μιας τρίτης δόσης του εμβολίου κατά της Covid-19 επιτρέπεται για τα άτομα ηλικίας 30 ετών και άνω από σήμερα“, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η απόφαση του υπουργείου Υγείας να μειώσει την ηλικία για τη χορήγηση μιας τρίτης δόσης του εμβολίου των Pfizer/BioNtech από τα 40 έτη στα 30 έτη λαμβάνεται μετά τη σύσταση των ειδικών συμβούλων του, της ειδικής ομάδας επιδημιολόγων του και της επιτροπής εμβολίων.
Οι αναμνηστικές δόσεις χορηγούνται σε ανθρώπους που έκαναν τη δεύτερη δόση τουλάχιστον πριν από πέντε μήνες.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία: Έκτακτη ανάγκη στους πυρηνικούς σταθμούς της Ισπανίας
- Φέλερ: «Ο Ρούντιγκερ γνωρίζει ότι πρέπει να αλλάξει τα πράγματα»
- Σοκ στην Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τη φονική παράσυρση ναυτικού από νταλίκα – Οι δηλώσεις του οδηγού
- Ταμπού: Καθώς πλησιάζει το ανατρεπτικό φινάλε
- Κώστας Καραγκούνης: Αναβάθμιση των θεσμών για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία στην ψηφιακή εποχή
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr