Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν πάνω από 19.500 κρούσματα κορονοϊού και 47 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.
Στις ΜΕΘ της Ιταλίας βρίσκονται 638 ασθενείς, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 4.964, με την πίεση στα νοσοκομεία να είναι αυξημένη.
Στο μεταξύ ο Ιταλός μάνατζερ ο οποίος βρέθηκε θετικός στην παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊό δήλωσε στη Rai: «είμαι ικανοποιημένος που εμβολιάσθηκα, διότι το εμβόλιο λειτούργησε περίφημα. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου, από το παιδί μας οκτώ ετών μέχρι τον παππού ογδόντα ενός, όλοι μας έχουμε μόνον ελαφρά συμπτώματα».
Δείτε επίσης: Παραλλαγή Όμικρον: Έκτακτη σύσκεψη των υπουργών Υγείας της G7 συγκαλεί η Βρετανία
- «Μάχη» στο Αγρίνιο και ντέρμπι στην Τούμπα στην 7η αγωνιστική της Super League
- Στην έκτη άτυπη ψηφοφορία του ΟΗΕ πρώτη η Γκρίνσπαν, με εμπόδια από μόνιμα μέλη
- Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: χτύπησαν μέρα μεσημέρι ηλικιωμένο για την αλυσίδα του – βίντεο ντοκουμέντο
- Χρειαζόμαστε τον καλύτερο: ο Μάικ Γουόλτς για τον επόμενο Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και τις νέες υποψηφιότητες
- Πρόβειο μαλλί στη Μυτιλήνη: Διήμερη δράση για να ξαναβρεί αξία ένα κτηνοτροφικό υποπροϊόν
![]()

