Χωρίς θεατές θα γίνει το αποψινό ματς μεταξύ της Ελλάδας και της Γεωργίας, λόγω της χθεσινής τραγωδίας στο Μπατούμι
Η σημερινή αναμέτρηση της Ελλάδας με την Γεωργία στο Μπατούμι, θα πραγματοποιηθεί χωρίς θεατές, μια απόφαση που λήφθηκε λόγω της τραγωδίας που συνέβη στην περιοχή, με την κατάρρευση πολυκατοικίας που κόστισε την ζωή σε τουλάχιστον 8 ανθρώπους.
Η είδηση βγήκε πρώτα από τα ΜΜΕ της Γεωργίας, με την ομοσπονδία να ανακοινώνει έπειτα πως το παιχνίδι θα προχωρήσει κεκλεισμένων των θυρών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αίτημα που έστειλαν στην FIFA και την UEFA για να αναβληθεί το ματς, δεν έγινε δεκτό.
Σύμφωνα με προηγούμενη ενημέρωση, οι Γεωργιανοί υπολόγιζαν πως θα έχουν πληρότητα 33% στο γήπεδο λόγω μέτρων, ωστόσο τα δεδομένα μετά την τραγωδία που χτύπησε στην πόλη, άλλαξαν με επίσημη απόφαση της ομοσπονδίας.
Δείτε επίσης: Mπλακ άουτ στον Λίβανο: Ξέμειναν από καύσιμα οι βασικότεροι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας
- Μεγαρίδα: 14η συνεχόμενη νίκη και πρώτη θέση στην Α2 ανδρών
- Ισχυρός σεισμός πλήττει τις Κυκλάδες
- Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ
- Καιρός: Χιονισμένα τοπία στην Εύβοια – Εντυπωσιακή αλλαγή του σκηνικού
- Η Αθλέτικ Μπιλμπάο με χατ-τρικ του Σάνθετ πλησιάζει το Champions League
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr