Η Ρωσία αρνείται τις κατηγορίες πως «χτυπά» αμάχους
Η Λιουντμίνα Ντενισόβα, η οποία είναι αρμόδια για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο ουκρανικό Κοινοβούλιο, δήλωσε σήμερα ότι μεταξύ 150 και 300 σορών ενδέχεται να βρίσκονται σε έναν ομαδικό τάφο κοντά σε εκκλησία στην πόλη Μπούτσα, όπου η Ουκρανία κατηγορεί τα ρωσικά στρατεύματα για δολοφονίες αμάχων.
Η Μόσχα αρνείται ότι βάζει στο στόχαστρο αμάχους στον πόλεμο που έχει εξαπολύσει κατά της Ουκρανίας και ισχυρίζεται ότι οι θάνατοι στην Μπούτσα, είναι μια «τερατώδης πλαστογραφία» που οργανώθηκε από τη Δύση για να την απαξιώσει.
«Αυτή τη στιγμή, τα πτώματα συλλέγονται από αξιωματούχους επιβολής του νόμου για τη διεξαγωγή των απαραίτητων εξετάσεων», ανέφερε η Ντενισόβα σε μια διαδικτυακή της ανάρτηση.
Δεν ανέφερε πώς οι αρχές έκαναν την εκτίμηση του αριθμού των θυμάτων στον ομαδικό τάφο.
- Αρτέτα: Προβληματισμοί και στρατηγικές στην Άρσεναλ εν όψει Champions League
- Πιτό: Περηφάνια για την πορεία στο Youth League παρά τον αποκλεισμό
- Αποκαλύψεις: Η διαφθορά των ιατροδικαστών στην Κέρκυρα και τη Λάρισα και οι αντιφάσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης
- Από τον Armin van Buuren στον Boris Brejcha: Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι καλλιτέχνες του Primer Music Festival
- Πεϊκή πρόθεση και… αντίο στυτική δυσλειτουργία!