Κίεβο: Βίντεο Ουκρανού πολίτη στο TikΤok πρόδωσε τα όπλα στο εμπορικό κέντρο που βομβάρδισαν οι Ρώσοι

Σε μια σοβαρή γκάφα υπέπεσε Ουκρανός πολίτης με ένα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok. 

Ένα βίντεο Ουκρανού στο TikTok, που έπεσε στα χέρια των Ρώσων, πρόδωσε τις κινήσεις των συμπατριωτών του και οδήγησε στο βομβαρδισμό του εμπορικού κέντρου στο Κίεβο το βράδυ της Κυριακής.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνονται τα φορτηγά των Ουκρανών που μετέφεραν τα πυρομαχικά να μπαίνουν στο εμπορικό κέντρο στο Κίεβο.

Στο βίντεο που ανέβασαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας, ο συγκεκριμένος άνδρας ακούγεται να λέει ότι έχει μετανοιώσει και ότι δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι μπορούσε να προκαλέσει τόσο μεγάλη καταστροφή.

«Δεν το έκανα επίτηδες»

Ο χρήστης του TikTok δεν κατάλαβε ότι είχε αποκαλύψει ένα από τα μεγαλύτερα στρατιωτικά μυστικά του Κιέβου και για κακή του τύχη, αυτό το βίντεο περιήλθε στη κατοχή των Ρώσων που σχεδίαζαν εδώ και μέρες το χτύπημα στο εμπορικό κέντρο Retroville.

«Δεν το έκανα επίτηδες, είδα τα τανκ και τα όπλα που έμπαιναν στο εμπορικό κέντρο, εντυπωσιάστηκα και το ανέβασα, τυχαίνει να μένω απέναντι».

Μάλιστα, οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες δημοσίευσαν το βίντεο που ομολογεί ο Ουκρανός.

Η στιγμή του βομβαρδισμού στο εμπορικό κέντρο στο Κίεβο

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα, της στιγμής που το εμπορικό κέντρο στο Κίεβο της Ουκρανίας καταστρέφεται τελείως από οπλικά συστήματα του στρατού της Ρωσίας, προκαλώντας 8 νεκρούς και… καμμένη γη με μεγάλες καταστροφές σε κτίρια και αυτοκίνητα σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων.

Το εμπορικό κέντρο πριν τον βομβαρδισμό συγκριτικά με τη σημερινή του εικόνα σοκάρει, καθώς στη θέση του γυάλινου κτηρίου υπάρχουν μόνο συντρίμμια και καπνοί.

Το Retroville, που κατασκευάστηκε το 2020, ήταν το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Κιέβου και φιλοξενούσε καταστήματα, εστιατόρια, παιδότοπους και καφέ. 

Δείτε επίσης: Ζελένσκι: Προανήγγειλε δημοψήφισμα για οποιονδήποτε συμβιβασμό με τη Ρωσία

Loading