Κιλιτσντάρογλου: «Το Ισραήλ διαπράττει σφαγή – Εταίρος του Ερντογάν η Μαφία»

Δριμεία επίθεση στον Ερντογάν εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, υποστηρίζοντας ότι η Μαφία είναι ο τρίτος εταίρος της Τούρκικης Κυβέρνησης.

Επίσης ο κ. Κιλιτσντάρογλου μίλησε και για τις επιθέσεις του Ισραήλ προς την Παλαιστίνη τονίζοντας πως: «Πρόκειται για σφαγή από το Ισραήλ. Είναι ανθρώπινο καθήκον μας να απευθύνουμε έκκληση σε όλη την ανθρωπότητα. Αναρωτιέμαι τί κάνουν οι παγκόσμιοι ηγέτες βλέποντας το αίμα να ρέει άφθονο; Γιατί δεν εμποδίζουν τη σφαγή;»

Ενώ για τον Ερντογάν ανέφερε:

«Όταν πρόεδρος ενός νόμιμου κόμματος (σ.σ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί) επισκέπτεται τον ηγέτη του υποκόσμου στη φυλακή και στο νοσοκομείο και προσπαθεί να του δοθεί ειδική αμνηστία και το κυβερνών κόμμα επληρώνει τα αιτήματά του και τον απελευθερώνει, δεν θα αποτελεί τρίτος εταίρο;

Από πού αντλούν οι συμμορίες του υποκόσμου τη δύναμή τους, αν όχι από την πολιτική εξουσία; Κυβερνούν το κράτος εδώ και 19 χρόνια κι έχουν καταστήσει την Τουρκία το κέντρο της διακίνησης ναρκωτικών και του εμπορίου λευκής σαρκός. Εάν μια χώρα έχει γίνει κέντρο ναρκωτικών και διακίνησης ανθρώπων, υπάρχει ισχυρή πολιτική στήριξη πίσω από αυτήν.

Εδώ βλέπουμε τη δύναμη της μαφίας, του τρίτου εταίρου της Λαϊκής Συμμαχίας. Η μαφία είναι ισχυρότερη! Όταν η πολιτική παραδίδεται στη μαφία, η χώρα δεν έχει ελπίδες. Εμείς δεν θα αφήσουμε ποτέ την Τουρκική Δημοκρατία σε μια χούφτα ανθρώπων της μαφίας».

Δείτε επίσης: Καλίν: Δολοφόνος βρεφών ο Νετανιάχου – Ερντογάν: Ο Μπάιντεν έχει βαμμένα τα χέρια του με αίμα

YouTube
YouTube