«Η Ευρώπη μας είναι η ειρήνη, είναι αυτό που μας προστατεύει από κρίσεις και πολέμους», δήλωσε σήμερα μιλώντας στην πλατεία του Σατό στο Στρασβούργο ο υποψήφιος για την επανεκλογή του στην προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν.
Ο Μακρόν επιτέθηκε εκ νέου στην Μαρίν Λεπέν λέγοντας ότι η υποψήφια της Δεξιάς προτείνει ένα εθνικιστικό σχέδιο, που δεν είναι πατριωτισμός και ανέφερε ότι πριν από πολλά χρόνια ο Μιτεράν είχε πει στην ίδια πλατεία «ο εθνικισμός είναι πόλεμος».
Συνέχισε λέγοντας ότι «το ακροδεξιό σχέδιο είναι να φύγουμε από το πλαίσιο της Ευρώπης, δηλαδή να φύγουμε από τη βάση των αξιών και των δικαιωμάτων μας».
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Monde, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ομάδα ανθρώπων προσκείμενων στον Μελανσόν φώναξαν συνθήματα εχθρικά προς τον Μακρόν, ο οποίος τους απάντησε.
Δείτε επίσης: Αντώνης Συκάρης: Η συγκινητική ανάρτηση της οικογένειας για τον θάνατό του στη σελίδα του
- «Πάρτε στην πλάτη σας την επόμενη εκλογική μάχη»: Το μήνυμα Χατζηδάκη στους ΟΝΝΕΔίτες για το μέλλον της χώρας
- Σοκ στα Χανιά: Νεκρός ανασύρθηκε 57χρονος από τη θάλασσα στην περιοχή του Κουρνά
- Στα χέρια του «Καπετάνιου» έγινε «Panathinaikos» ο Παναθηναϊκός
- Σοκ η Μαρία Μπεκατώρου: Η γνωριμία με τον Γιώργο Μαζωνάκη και η τελευταία τους συνάντηση
- Τέλος στην αφλογιστία για τον Παυλίδη με ένα ξεχωριστό γκολ
![]()

