Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε αργά απόψε ότι οι δυτικές χώρες, με τη βοήθεια μέσων ενημέρωσης, διαδίδουν παραπληροφόρηση υποδηλώνοντας ότι η Μόσχα μπορεί να σχεδιάζει να εισβάλει στην Ουκρανία.
Το υπουργείο ανέφερε σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ότι οι δυτικές χώρες προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή από τις δικές τους επιθετικές ενέργειες.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν νωρίτερα σήμερα ότι η Ρωσία έχει συγκεντρώσει αρκετά στρατεύματα κοντά στην Ουκρανία για να εξαπολύσει μεγάλη εισβολή, η οποία πιθανότατα θα αρχίσει με αεροπορική επίθεση.
Η Μόσχα δηλώνει ότι η Δύση διαδίδει ψέματα περί ρωσικού σχεδίου εισβολής στην #Ουκρανίαhttps://t.co/Am6om39S7H#Russia #Ukraine
— ΑΠΕ-ΜΠΕ (@amna_news) February 11, 2022
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πώς η Ούσα Βανς μετατράπηκε από την αόρατη σύζυγο του αντιπροέδρου σε celebrity
- Τραμπ: Ο αποκλειστικός δείπνος των κρυπτονομισμάτων και η νέα άνθηση του $Trump
- Απόπειρες εξαπάτησης προμηθευτών και δημοτών από τον Δήμο Χαλκηδόνος
- Ντόναλντ Τραμπ: Πιέζει την Ουκρανία για συμφωνία με τη Ρωσία
- Μπάνκι: Αξιοποιήσαμε την άμυνα και σταματήσαμε τους αντιπάλους μας