Νέες αποκαλύψεις για την υγεία του Πούτιν: «Τον συνοδεύει συνεχώς μια ομάδα γιατρών» λέει Βρετανός πρώην πράκτορας

Νέες αποκαλύψεις για την υγεία του Ρώσου προέδρου κάνει Βρετανός πρώην κατάσκοπος

«Ο Ρώσος πρόεδρος περιτριγυρίζεται συνεχώς από γιατρούς και στη διάρκεια των υπουργών συμβουλίων, κάνει διαλείμματα για να υποβληθεί σε θεραπεία», επισημαίνει ο Κρίστοφερ Στιλ σε συνέντευξή του στο βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό «LBC»

Ο Βρετανός πρώην πράκτορας, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν στο γραφείο των μυστικών υπηρεσιών M16 στη Ρωσία για να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ το 2016, υποστηρίζει ότι οι «ακριβείς λεπτομέρειες» για την ασθένεια του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας δεν είναι ακόμη γνωστές.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», ο Κρίστοφερ Στιλ τονίζει ότι, ο 69χρονος ηγέτης παρακολουθείται συνεχώς από γιατρούς και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις συναντήσεις με τους υπουργούς και τους συμβούλους του χωρίς να κάνει διάλειμμα για να υποβληθεί σε ιατρική αγωγή.

«Τον συνοδεύει συνεχώς μια ομάδα γιατρών στο χώρο όπου βρίσκεται», λέει ο Βρετανός πρώην πράκτορας.

«Οι συνεδριάσεις του συμβουλίου ασφαλείας που υποτίθεται ότι διαρκούν μια ολόκληρη ώρα, είναι στην πραγματικότητα χωρισμένες σε διάφορες ενότητες…ο Πούτιν βγαίνει έξω, λαμβάνει κάποιου είδους ιατρική αγωγή και μετά ξαναμπαίνει στην αίθουσα. Και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ξεκάθαρα πόσο σοβαρά είναι , εννοώ εάν πάσχει από ανίατη ασθένεια … δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι. Αλλά σίγουρα (η κατάσταση της υγείας του έχει πολύ σοβαρό αντίκτυπο στη διακυβέρνηση της Ρωσίας αυτή τη στιγμή», υποστηρίζει ο Κρίστοφερ Στιλ.

Τονίζει επίσης ότι, το Κρεμλίνο βρίσκεται σε «αυξανόμενη αταξία… και χάος» κι ότι «δεν υπάρχει ξεκάθαρη πολιτική ηγεσία» καθώς πληθαίνουν οι ισχυρισμοί ότι ο Πούτιν «αρρωσταίνει όλο και πιο βαριά».

Δείτε επίσης: Νέα κυβέρνηση ανακοινώνει σήμερα ο Μακρόν