«Μην πιστεύετε τα ψέματα» έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο που δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα στο Facebook, ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι
Με νέο βίντεο επανήλθε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι θέλοντας να τονίσει πως είναι παρών, είναι εκεί παρά τις φήμες που διαδίδονται τις τελευταίες ώρες που τον θέλουν μακριά από το Κίεβο.
Παράλληλα, ο ίδιος ζητάει από τους ουκρανούς πολίτες να υπερασπιστούν την πατρίδα τους και να παλέψουν γι’ αυτήν και όχι μόνο.
«Θα υπερασπιστούμε τη χώρα μας. Γιατί τα όπλα μας είναι η αλήθεια. Και η αλήθεια μας είναι ότι αυτή είναι η γη μας, η χώρα μας, τα παιδιά μας. Και θα τα υπερασπιστούμε όλα!» είναι το μήνυμά που στέλνει ο αρχηγός του ουκρανικού κράτους, τη στιγμή που η πολιορκία του Κιέβου κλιμακώνεται και οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται.
Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρενέβη σε εκπομπή – Τι απαντά στις ερωτήσεις για το θάνατο των τριών παιδιών της (vid)
- Ο εφιάλτης της Αλεξάντρα Πολ: Αγάπη, απειλές και η stalker που μετέτρεψε τη ζωή της σε κόλαση
- Οι κορυφαίες παραλίες του κόσμου για το 2025: Ποια ελληνική συγκαταλέγεται στις καλύτερες
- Πιτζάμες για Όλη την Οικογένεια: Άνεση, Ποιότητα και Στυλ από το Comfort.com.gr
- Οι καλύτερες οικονομικές επιλογές κινητών για δώρο στο βαφτιστήρι
- Απόστολος Καλδάρας: Η ελληνική μουσική μέσα από την προσωπική του οπτική