Νότια Αφρική: Φορτηγό έπεσε σε σχολικό λεωφορείο – Νεκρά 19 παιδιά

Ένα τροχαίο δυστύχημα που προκαλεί σοκ σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο της Νότιας Αφρικής την Παρασκευή (16/09) όταν φορτηγό συγκρούστηκε μετωπικά με σχολικό λεωφορείο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 21 άνθρωποι, ανάμεσά τους και 19 παιδιά

Κάμερα που βρισκόταν σε ταμπλό αυτοκινήτου κατέγραψε τον οδηγό του φορτηγού να προσπαθεί να προσπεράσει παράνομα ένα άλλο φορτηγό πάνω σε διπλή διαχωριστική γραμμή, σε έναν αυτοκινητόδρομο με δύο λωρίδες κυκλοφορίας, έξω από την Pongola πριν συγκρουστεί μετωπικά με το λεωφορείο, ανέφερε ο τοπικός σταθμός News 24.

Ο οδηγός, σύμφωνα με το NY Post, φέρεται να αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από υπαιτιότητα και οδήγηση από αμέλεια. Ο ίδιος εμφανίστηκε στις αρχές αφού αρχικά διέφυγε από το σημείο της σύγκρουσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Όλα τα παιδιά που σκοτώθηκαν ήταν μεταξύ 5 και 12 ετών, ανέφερε ο σταθμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο ενήλικα θύματα ήταν ο οδηγός του λεωφορείου και ένας άλλος επιβάτης. Δεν ήταν σαφές εάν κάποιος στο λεωφορείο επέζησε.

Δείτε επίσης: Νότια Αφρική: Γυναίκα άρπαξε βρέφος από καρότσι σούπερ μάρκετ