Ο Μπόρις Τζόνσον λυπάται για τις παραιτήσεις των δύο υπουργών – Ο Στιβ Μπάρκλεϊ νέος υπουργός Υγείας

Ο Μπόρις Τζόνσον λυπάται για τις παραιτήσεις των δύο υπουργών – Ο Στιβ Μπάρκλεϊ νέος υπουργός Υγείας

Ο Βρετανός πρωθυπουργός απαντά στις παραιτήσεις των δύο υπουργών

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είπε στον πρώην υπουργό Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ και τον πρώην υπουργό Υγείας Σάτζιντ Τζάβιντ ότι λυπάται που τους βλέπει να παραιτούνται.

ΕΕ Αντιπροσωπεία στην ΕλλάδαΗ Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το video

Ο Τζόνσον έκανε τα σχόλια αυτά σε επιστολές που έστειλε στους δύο πρώην υπουργούς του, τις οποίες έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του.

Ο Στιβ Μπάρκλεϊ στη θέση του υπουργού Υγείας

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον διόρισε τον προσωπάρχη της Ντάουνινγκ Στριτ, τον Στιβ Μπάρκλεϊ, στη θέση του υπουργού Υγείας μετά την παραίτηση του Σάτζιντ Τζάβιντ νωρίτερα σήμερα, γράφει η εφημερίδα Daily Telegraph.

Δείτε επίσης: Μακρόν: «Θα συνεχίσουμε όλες τις προσπάθειες για να λογικεύσουμε το Ιράν»

Loading

Play