Το τέλος της στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία ζητά από τον Σεργκέι Λαβρόφ ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου κάλεσε τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ να σταματήσει τη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία σήμερα Σάββατο.
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι έχει επαναλάβει νωρίτερα την πρότασή του για να αποτελέσει η Άγκυρα κέντρο διεξαγωγής ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.
Σε δύσκολη θέση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Ερντογάν, καθώς καλείται να επιλέξει το μέρος είτε της Δύσης είτε της Μόσχας, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει τη θέση του.
Τα τελευταία χρόνια, η χώρα υπέγραψε συμφωνία με τη Ρωσία για ένα σύστημα αεράμυνας, αλλά έχει πουλήσει στρατιωτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην Ουκρανία και αποτελεί βασικό μέρος του ΝΑΤΟ.
Δείτε επίσης: Ο Κασπάροφ ζητά αποκλεισμό της Ρωσίας από τις χρηματοπιστωτικές αγορές
- Πάπας Φραγκίσκος: Από την Αργεντινή στην Αγία Έδρα
- Γιατί οι πάπες φορούν κόκκινα παπούτσια και η επιλογή του Πάπα Φραγκίσκου να τα αγνοήσει
- SOS για τις προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις: Όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Τσίπρας: Ο Πάπας Φραγκίσκος υπήρξε η φωνή των φτωχών και η απουσία του θα γίνει αισθητή στην ανθρωπότητα
- Απίστευτο σκηνικό στη Βραζιλία: μασκότ αποβλήθηκε από αγώνα