Τι είπαν οι δύο αρχηγοί για την εκλογική «μάχη»
Ισοπαλία και…οριακό προβάδισμα των Σοσιαλδημοκρατών του Όλαφ Σολτς έχουν δείξει τα δύο πρώτα exit polls στη Γερμανία, κάτι το οποίο προμηνύει πως η εκλογική αναμέτρηση θα είναι μια πραγματικά αμφίρροπη «μάχη» μέχρι το τέλος.
Στο εκλογικό κέντρο του SPD έχουν ξεσπάσει σε πανυγήρια λόγω της διαφαινόμενης νίκης του κόμματος έστω και με πολύ μικρή διαφορά, με τους ψηφοφόρους να αποθεώνουν τον Όλαφ Σολτς.

Ο ίδιος αυτήν τη στιγμή δείχνει μια συγκρατημένη αισιοδοξία και δηλώνει χαρούμενος για το εκλογικό αποτέλεσμα, ωστόσο θα περιμένει τα τελικά αποτελέσματα έτσι ώστε να αρχίσει τη δουλειά!
Αντίθετα, στους Χριστιανοδημοκράτες επικρατεί μια «παγωμάρα» διότι το κόμμα δείχνει να λαμβάνει το πιο χαμηλό ποσοστό της ιστορίας του. Ο Λάσετ αναφέρει πως «θα κάνουμε τα πάντα για να σχηματίσουμε κυβέρνηση».
«Η ψήφος για το κόμμα μας είναι ψήφος εναντίον μιας αριστερής κυβέρνησης» συμπλήρωσε.
Δείτε επίσης: Τουρκία: Θα αγοράσει 2η παρτίδα πυραύλων S-400
- Συναγερμός στο Ορμούζ: βλήμα χτύπησε δεξαμενόπλοιο στα ανοιχτά του Ομάν
- Ισοπαλία στη Μάλαγα, «λευκή» η Οσασούνα – όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
- Γιορτή σήμερα 25 Αυγούστου: Ποιοι τιμώνται σύμφωνα με το εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: τα do’s και don’ts στα ζώδια σήμερα για την Τρίτη 25.08.2026
- Η Τσέλσι πέρασε 3-2 από το Craven Cottage στην πρεμιέρα της Premier League
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
