Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το αν υπάρχουν θύματα ή τραυματίες
Ασταμάτητοι είναι οι βομβαρδισμοί στην Ουκρανία, αφού λίγο νωρίτερα σημειώθηκε άλλη μια επίθεση στην πρωτεύουσα της χώρας. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, η νέα έκρηξη έγινε περίπου στις 08:00 το πρωί σε μια συνοικία του Κιέβου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πύραυλος ή μέρος αυτού έπεσε ανάμεσα σε πολυκατοικίες, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στα κτίρια στην περιοχή. Από την έκρηξη, σημειώθηκαν πολλές υλικές ζημιές, αφού στα γύρω κτίρια φαίνονται να υπάρχουν σπασμένα τζάμια, ενώ ορισμένες σκεπές έχουν καταρρεύσει.
Από τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν έχει προκύψει το αν υπάρχουν θύματα ή τραυματίες, ενώ βρίσκονται εκεί και δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
Δείτε επίσης: Η Σλοβακία θέτει τους όρους της για να στείλει S-300 στην Ουκρανία
- Συνομιλία Τραμπ – Σίσι για τους Χούθι και τη σύγκρουση στη Γάζα
- Τζένιφερ Λόρενς: Υποδέχεται το δεύτερο παιδί της
- Δασμοί: Συναγερμός για την ημέρα της ανακοίνωσης στην Αμερική – Κρίσιμες εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία
- Δημιουργία προπονητικής κρίσης στην εθνική Βραζιλίας με τον Πελεγκρίνι στο προσκήνιο
- Γεράσιμος Καλογηράτος: οι επιπτώσεις της ενεργειακής μετάβασης και η ζήτηση ενέργειας για data centers στο μέλλον του LNG