«Το σκάφος τελικά βυθίστηκε», είπε ο Ίγκορ Ίλβες, γενικός διευθυντής της εταιρίας διαχείρισης Vista Shipping Agency, με έδρα το Ταλίν. «Δύο από τα μέλη του πληρώματος είναι σε λέμβο στη θάλασσα και τέσσερα άλλα αγνοούνται. Δεν γνωρίζω πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή»
Το εσθονικής ιδιοκτησίας φορτηγό πλοίο Helt βυθίστηκε σήμερα στα ανοικτά του ουκρανικού λιμανιού της Οδησσού ύστερα από έκρηξη, όπως ανακοίνωσε η εταιρία διαχείρισης του σκάφους.
Δύο μέλη του πληρώματος βρίσκονται σε σωσίβια λέμβο στη θάλασσα ενώ τέσσερα άλλα δεν έχουν εντοπιστεί, δήλωσε στο Reuters ο Ίγκορ Ίλβες, γενικός διευθυντής της εταιρίας διαχείρισης Vista Shipping Agency, με έδρα το Ταλίν.
«Το σκάφος τελικά βυθίστηκε», είπε ο Ίλβες. «Δύο από τα μέλη του πληρώματος είναι σε λέμβο στη θάλασσα και τέσσερα άλλα αγνοούνται. Δεν γνωρίζω πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή».
Ο ίδιος είπε ότι το σκάφος ίσως χτυπήθηκε από νάρκη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ολυμπιακός διατηρεί τη θέση του στην ευρωπαϊκή ελίτ, καθώς τα όνειρα συνεχίζονται
- Λάθος ανακοίνωση: Η γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου και τον Έπσταϊν υποστηρίζει ότι δεν θα πεθάνει σε τέσσερις μέρες
- Γαλλία: Αντίκτυπος από την παρέμβαση της πρεσβείας των ΗΠΑ στις πολιτικές συμπερίληψης
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη: Κλειστή η ανατολική περιφερειακή οδός
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη νύφης λίγα λεπτά πριν τον γάμο λόγω μήνυσης του πρώην συζύγου