Πανικός σε πτήση στην Ινδία: Γυναίκα γρονθοκόπησε και έφτυσε αεροσυνοδούς

Το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της Ιταλίδας επιβάτισσας «απείθαρχη» και «βίαιη».

Mια Ιταλίδα γρονθοκόπησε και έφτυσε το πλήρωμα καμπίνας στην πτήση του Άμπου Ντάμπι με προορισμό τη Mumbai Vistara Airline. Το πλήρωμα καμπίνας έδεσε στη συνέχεια τη γυναίκα στο κάθισμά της, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Η γυναίκα, η οποία ταξίδευε με πτήση της Vistara από το Άμπου Ντάμπι, συνελήφθη στη Βομβάη τη Δευτέρα και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Ο δικηγόρος της αρνήθηκε της κατηγορίες, λέγοντας ότι πρόκειται για «ψευδή ιστορία».

Από τη μεριά της, η αεροπορική εταιρεία ανέφερε ότι το προσωπικό της αναγκάστηκε να συγκρατήσει τη γυναίκα για «συνεχή ατίθαση και βίαιη συμπεριφορά».

Μάλιστα, ο αεροσυνοδός κατήγγειλε ότι η παράξενη συμπεριφορά της γυναίκας δημιουργήθηκε μετά από παρατήρηση του πληρώματος ότι άφησε τη θέση της στην οικονομική για να καθίσει στην business class, ενώ, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία η γυναίκα «γδύθηκε και γέμισε σκουπίδια το αεροπλάνο».

Ο δικηγόρος της γυναίκας, Πραμπχακάρ Τριπάθι, δήλωσε στο BBC ότι η γυναίκα «αισθανόταν άβολα» στη θέση που της είχε παραχωρηθεί και «ζήτησε να μετακινηθεί σε κενή θέση» και αυτό προκάλεσε «διαφωνία» με το πλήρωμα. Είπε ότι φέρεται επίσης να μην της επιτράπηκε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα λόγω αναταράξεων.

«Αργότερα της επέτρεψαν να πάει στην τουαλέτα, αλλά την έδεσαν κατά την επιστροφή», δήλωσε ο Τριπάθι. Διέψευσε επίσης δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η γυναίκα ήταν μεθυσμένη.

Ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας της Βομβάης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η γυναίκα «συνελήφθη για κακή συμπεριφορά».

Δείτε επίσης: Επαρχία του Καναδά ξεκινά πιλοτικό πρόγραμμα αποποινικοποίησης των ναρκωτικών

Loading