Πεσκόφ: Περαιτέρω προμήθεια όπλων στην Ουκρανία θα κλιμακώσει τη σύγκρουση

«Οδηγεί σε σημαντική κλιμάκωση, οδηγεί στο να εμπλέκονται ολοένα και πιο άμεσα στην σύγκρουση οι χώρες του ΝΑΤΟ», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου

Περαιτέρω προμήθεια όπλων προς την Ουκρανία θα οδηγήσει σε περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης, διεμήνυσε η Ρωσία σήμερα (30.1.2023) προς τη Δύση.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε επίσης ότι τα μέλη του ΝΑΤΟ εμπλέκονται ολοένα και περισσότερο στη σύγκρουση, αλλά ότι το γεγονός ότι εφοδιάζουν με όπλα την Ουκρανία δεν θα αλλάξει την πορεία του πολέμου με την Ρωσία.

«Η Ουκρανία απαιτεί ολοένα και περισσότερα όπλα», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ σε τηλεδιάσκεψη με Ρώσους δημοσιογράφους, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δημόσια έκκληση του Ουκρανού υφυπουργού Εξωτερικών Αντρίι Μέλνικ προς τη Γερμανία να στείλει υποβρύχιο στο Κίεβο.

«Η Δύση ενθαρρύνει αυτά τα αιτήματα και εκφράζει την ετοιμότητά της να παράσχει αυτά τα όπλα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ρωσίας.

«Είναι μια αδιέξοδη κατάσταση: οδηγεί σε σημαντική κλιμάκωση, οδηγεί στο να εμπλέκονται ολοένα και πιο άμεσα στην σύγκρουση οι χώρες του ΝΑΤΟ – αλλά δεν έχει τη δυναμική να αλλάξει την πορεία των γεγονότων και ούτε θα το κάνει», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Δείτε επίσης: 66.000 ευρώ προσφέρει ρωσική εταιρεία σε στρατιώτη που θα καταστρέψει δυτικής κατασκευής άρματα μάχης

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com