Σημαντικές απώλειες καταγράφουν τα ναζιστικά τάγματα του Αζόφ στη Μαριούπολη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Ρωσία έχουν σκοτωθεί 7.000 στρατιώτες.
Συγκεκριμένα στην Μαριούπολη, σύμφωνα με τον ρωσικό στρατό, τα ναζιστικά τάγματα του Αζόφ μετράν 7.000 απώλειες.
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το αεροδρόμιο της Μαριούπολης και πλέον ελέγχουν το 80% της πόλης με τις μάχες να διεξάγονται σπίτι με σπίτι και πολυκατοικία με πολυκατοικία.
Πριν λίγες ώρες η ρωσική κορβέτα κλάσης 21631 Buyan-M εξαπέλυσαν οκτώ πυραύλων cruise Kalibr-NK από την Σεβαστούπολη.
«Η πόλη έχει απελευθερωθεί κατά 80%» είπε ο Daniil Bezsonov, ο οποίος είναι ο πρώτος αναπληρωτής Επικεφαλής Πληροφοριών του Ντονέτσκ.
Δείτε επίσης: Από ναζιστικές σημαίες μέχρι… αφίσες του Χίτλερ βρήκε ο ρωσικός στρατός σε βάση του Αζόφ στη Μαριούπολη (pics)
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
- Λέσβος: Νεκρή γυναίκα σε βάρκα προσφύγων στον Άγιο Φωκά
- Νίκη για την ταινία «Anora» στα Independent Spirit Awards 2025