Ορθή ήταν η απόφαση του Πούτιν να ακούσει τις εισηγήσεις και να αυτοαπομονωθεί, δήλωσε στο Ιντερφάξ ο ακαδημαϊκός Αλεξάντερ Γκίντσμπουργκ.
Συγκεκριμένα ο ακαδημαϊκός που παρασκευάζει το πρώτο ρώσικο εμβόλιο τόνισε ότι ο Πούτιν έπραξε πάρα πολύ σωστά που αυτοαπομονώθηκε όταν ήρθε σε επαφή με κρούσμα.
«Ως νομοταγής άνθρωπος ακολουθεί τις ιατρικές οδηγίες, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους τους συμπολίτες μας, ότι όλοι πρέπει να φερόμαστε το ίδιο ενσυνείδητα», είπε ο διάσημος Ρώσος μικροβιολόγος, εκτιμώντας ότι «μία εβδομάδα είναι απολύτως επαρκής, ωστόσο τα συγκεκριμένα χρονικά όρια είναι θέμα απόφασης των ειδικών που παρακολουθούν τον Πούτιν».
Δείτε επίσης: Ιράν: Ενέκρινε το ρωσικό μονοδοσικό εμβόλιο Sputnik-Light
- Θλίψη για την απώλεια του διακεκριμένου αρχαιολόγου Ιωάννη Ακαμάτη
- Βαλέρι: Έπρεπε να αποβληθεί ο Μήτογλου για το χτύπημα στον Τζολάκη
- Γ. Φλωρίδης: Ο έλεγχος στην υπόθεση των Τεμπών είναι αναπόφευκτος
- Παναθηναϊκός: Με Βαγιαννίδη απέναντι στη Φιορεντίνα
- Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Έτοιμος να εργαστώ υπό την ισχυρή ηγεσία του Ντόναλντ Τραμπ για την ειρήνη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr