Ορθή ήταν η απόφαση του Πούτιν να ακούσει τις εισηγήσεις και να αυτοαπομονωθεί, δήλωσε στο Ιντερφάξ ο ακαδημαϊκός Αλεξάντερ Γκίντσμπουργκ.
Συγκεκριμένα ο ακαδημαϊκός που παρασκευάζει το πρώτο ρώσικο εμβόλιο τόνισε ότι ο Πούτιν έπραξε πάρα πολύ σωστά που αυτοαπομονώθηκε όταν ήρθε σε επαφή με κρούσμα.
«Ως νομοταγής άνθρωπος ακολουθεί τις ιατρικές οδηγίες, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους τους συμπολίτες μας, ότι όλοι πρέπει να φερόμαστε το ίδιο ενσυνείδητα», είπε ο διάσημος Ρώσος μικροβιολόγος, εκτιμώντας ότι «μία εβδομάδα είναι απολύτως επαρκής, ωστόσο τα συγκεκριμένα χρονικά όρια είναι θέμα απόφασης των ειδικών που παρακολουθούν τον Πούτιν».
Δείτε επίσης: Ιράν: Ενέκρινε το ρωσικό μονοδοσικό εμβόλιο Sputnik-Light
- Δένδιας: Δέκα χρόνια από την αμυντική αυτονομία της Ευρώπης
- Υεμένη: Αμερικανικές επιθέσεις σε πάνω από 100 στόχους των Χούθι, που καταγγέλλουν θανάτους αμάχων
- Τουρκία: Χωρίς πρόθεση σύγκρουσης με το Ισραήλ στη Συρία, αλλά θα προασπίσουμε την εθνική μας ασφάλεια
- Στα Νέα της Πέμπτης: Ένα φιάσκο με ονοματεπώνυμα
- Σλοβακία: Αποζημιώσεις σε πολίτες για πρόστιμα μη τήρησης μέτρων προστασίας στην πανδημία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr