Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι οι συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας συνεχίζονται διαδικτυακά
Στη συνάντηση που είχε στη Μόσχα με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, ο Πούτιν εξέφρασε την ελπίδα ότι οι διαπραγματεύσεις με την ουκρανική πλευρά θα έχουν «θετικό αποτέλεσμα».
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΝωρίτερα ο γ.γ. των Ηνωμένων Εθνών κάλεσε τη Μόσχα και το Κίεβο να εργαστούν σε συντονισμό με τον ΟΗΕ για το άνοιγμα «ανθρωπιστικών διαδρόμων» στην Ουκρανία, με σκοπό την απομάκρυνση του άμαχου πληθυσμού από περιοχές όπου μαίνονται οι εχθροπραξίες.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ απέρριψε πρόταση του Κιέβου για τη διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών στη Μαριούπολη.
Δείτε επίσης: Παγκόσμια Τράπεζα: Τουλάχιστον τρία χρόνια θα διαρκέσει το σοκ από τις αυξήσεις των τιμών σε τρόφιμα και καύσιμα
- Σοκ στη Γκουανταλαχάρα ντε Μπούγκα: ανοιχτή πόρτα λεωφορείου έσωσε μοτοσικλετιστή μετά τη σύγκρουση
- Σοκ στην Ταϊλάνδη: Υπάλληλος μπαρ ξύρισε το κεφάλι γυναίκας για λογαριασμό 1.800 δολαρίων
- Στοίχειωμα γύρω από τη Νταϊάνα: Νέα θεωρία συνωμοσίας εμπλέκει και τον Τζέφρι Έπσταϊν
- Σοκ στην Αργεντινή: ο Μέσι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα
- Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών: ΗΠΑ χωρίς Γουίλσον και Πλαμ λόγω τραυματισμού
![]()
