Πριγκόζιν: «Θα μπορούσαμε να χάσουμε τη Ρωσία – Χρειάζεται να επιβάλλουμε στρατιωτικό νόμο»

Για πιθανή αναταραχή στη χώρα της Ρωσίας προειδοποίησε ο Πριγκόζιν.

Η Ουκρανία προετοιμάζει αντεπίθεση που έχει στόχο να απωθήσει τα ρωσικά στρατεύματα πίσω στα σύνορα που υπήρχαν πριν από το 2014 όταν η Ρωσία προσάρτησε την Κριμαία, σημείωσε ο Πριγκόζιν. Η Ουκρανία θα προσπαθήσει να περικυκλώσει την Μπαχμούτ και να επιτεθεί στην Κριμαία, πρόσθεσε.

«Το πιθανότερο είναι ότι αυτό το σενάριο δεν θα είναι καλό για τη Ρωσία άρα χρειάζεται να προετοιμαστούμε για έναν δύσκολο πόλεμο», υπογράμμισε σε συνέντευξη που αναρτήθηκε στο κανάλι του στην εφαρμογή Telegram.

«Βρισκόμαστε σε τέτοια κατάσταση που θα μπορούσαμε γαμ… να χάσουμε τη Ρωσία – αυτό είναι το βασικό πρόβλημα (…) Χρειάζεται να επιβάλλουμε στρατιωτικό νόμο», συνέχισε.

Ο Πριγκόζιν δήλωσε επίσης ότι στην πολιτική του άποψη δεσπόζει η αγάπη για την πατρίδα και το να υπηρετεί τον Πούτιν. Το προσωνύμιό του «ο σεφ του Πούτιν» είναι χαζό, είπε ακόμη, διότι δεν μπορεί να μαγειρέψει, αλλά, όπως συμπλήρωσε, το παρατσούκλι «ο χασάπης του Πούτιν» θα μπορούσε να είναι πολύ πιο εύστοχο.

Η ελίτ της Ρωσίας, συνέχισε, προστατεύει τα δικά της παιδιά από τον πόλεμο, ενώ τα παιδιά των απλών Ρώσων χάνονται στο μέτωπο, και η κατάσταση αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει αναταραχή στη Ρωσία.

Αν οι απλοί Ρώσοι συνεχίσουν να παίρνουν πίσω τα παιδιά τους σε τσίγκινα φέρετρα την ώρα που τα παιδιά της ελίτ λιάζονται στο εξωτερικό, τόνισε καταλήγοντας, η Ρωσία θα αντιμετωπίσει αναταραχή όπως με τις επαναστάσεις του 1917 που οδήγησαν σε εμφύλιο πόλεμο.

Δείτε επίσης: Τουρκία: Στόχος οι νοικοκυρές ψηφοφόροι για τον Κιλιτσντάρογλου

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com