Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι ελέγχουν τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
Ο επικεφαλής της κρατικής εταιρείας πυρηνικής ενέργειας της Ουκρανίας ζήτησε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των ατομικών αντιδραστήρων της χώρας, διότι η Ρωσία είναι πολύ κοντά στο να εισβάλει στο μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης.
Η συγκεκριμένη δήλωση έγινε σήμερα το πρωί, ενώ αντίθετα οι Ρώσοι γνωστοποίησαν χθες ότι πλέον ελέγχουν τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη.
Διάψευση από την Ουκρανία
Μετά από αυτή τη δήλωση η κρατική εταιρεία πυρηνικής ενέργειας της Ουκρανίας, Energoatom, διέψευσε τους ισχυρισμούς του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Στους Ρώσους το Τσέρνομπιλ
Να αναφερθεί πως εδώ και περίπου μια βδομάδα, ο πυρηνικός σταθμός του Τσέρνομπιλ ο οποίος βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας με τη Λευκορωσία είναι ήδη στα χέρια των Ρώσων.
Δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο: Ρουκέτα ανατινάζει κυβερνητικό κτίριο στο Χάρκοβο
- Έρευνα αποκαλύπτει ότι η κατάθλιψη αυξάνει τον κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων για οδηγούς άνω των 65 ετών
- Αποφυλάκιση του Μαμούτου Τουρέ, πρώην μέλους του συμβουλίου της FIFA και προεδρεύοντα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Μάλι ###
- Αταμάν προς διαιτητές: Διαβάζετε τι γράφεται στο ίντερνετ και τώρα ήρθατε να σφυρίξετε εναντίον μας
- Champions League πόλο γυναικών: Η σπουδαία αναμέτρηση στο MEGA Play
- Νέα μόνιμα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης για την ενίσχυση των εισοδημάτων