Σε απαγόρευση 173 ιστοσελίδων που σχετίζονται με τον Ναβάλνι απαγόρευσε η Εισαγγελία της Ρωσίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Novaya Gazeta.
Η Η εισαγγελία εντόπισε τουλάχιστον 173 διαδικτυακές πηγές, που σχετίζονται με τον πολιτικό της αντιπολίτευσης, Ναβάλνι, οι οποίες και θα πρέπει να αποκλειστούν.
Κατά την άποψη της εισαγγελίας οι ιστοσελίδες, που αναφέρονται στον κατάλογο, χρησιμοποιούνται για προπαγάνδα από τον Ναβάλνι και τις οργανώσεις του, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί εξτρεμιστικές.
Η εισαγγελία ζήτησε να αποκλεισθούν οι λογαριασμοί των οργανώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και των ατόμων που είναι μέσα στις οργανώσεις ενώ ζήτησε να καταργηθούν και οι λογαριασμοί σε υπηρεσίες chat (Viber, WhatsApp. κλπ).
Ο Ναβάλνι από την πλευρά του εξαπολύει τα βέλη του προς δύο κολοσσούς της τεχνολογίας, καθώς όπως αναφέρει η Google και η Apple συνεργάστηκαν με τον Πούτιν.
Δείτε επίσης: Βρετανία – Covid-19: Σε 24 ώρες περισσότερα από 31.500 κρούσματα και 203 θάνατοι
- BHMAGAZINO: Αυτή την Κυριακή με τον Greek Freak στο ΒΗΜΑ
- Γάζα: Βέτο των ΗΠΑ σε ψήφισμα του ΟΗΕ για εκεχειρία και ανθρωπιστική βοήθεια – Συνεχίζονται οι βάναυσες ισραηλινές επιθέσεις
- Αυξημένη κυκλοφορία στους δρόμους: Προβλήματα στον Κηφισό και την Αττική Οδό
- Σοβαρή συμπλοκή στη Ζάκυνθο με έναν τραυματία
- Τραμπ: Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που ασκούν κριτική σε μένα ίσως θα πρέπει να κλείσουν – Αντίκτυποι στους Δημοκρατικούς
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr