Νέο μαύρο ρεκόρ θανάτων ανακοίνωσε σήμερα η Ρωσία καθώς 1.123 έχουν χάσει την ζωή τους, με τον αριθμό αυτό να είναι ο υψηλότερος που έχει καταγραφεί.
Η κυβερνητική ομάδα δράσης για τον κορονοϊό ανακοίνωσε επίσης 36.582 νέα κρούσματα, εκ των οποίων 5.789 εντοπίστηκαν στη Μόσχα.
Στην Ρωσία να θυμίσουμε ότι θα ισχύσουν πανεθνικά ημέρες αργίας την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, ενώ στην πρωτεύουσα Μόσχα θα επιβληθεί εκ νέου μερικό lockdown από τις 28 Οκτωβρίου.
Οι αρχές αποδίδουν την αύξηση των θανάτων και των κρουσμάτων στα πολύ χαμηλά νούμερα εμβολιασμού, με τον Πούτιν να δίνει κίνητρο δύο μέρες άδειας σε όσους εμβολιάζονται.
Δείτε επίσης: Σε κίνδυνο οι κάτοικοι της Μαδαγασκάρης – Η χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 40 ετών μαστίζει την χώρα
- Συμφωνία για κατάπαυση του πυρός μεταξύ Συρίας και Ισραήλ, ανακοίνωσε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ
- Βαριές ποινές για τη συμπλοκή νεαρών στην παραλία των Ραχών
- Ο Τραμπ μηνύει τον Ρούπερτ Μέρντοχ και την Wall Street Journal για δυσφήμηση
- Στα Νέα Σαββατοκύριακο: Μία ματιά στα πρακτικά
- ΙΟΒΕ: Οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας σε ανοδική τροχιά
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr