Ρωσία: Ο Πούτιν είναι στην αυτοαπομόνωση και δηλώνει ότι το Sputnik-V θα δοκιμασθεί στην πράξη

Σε επαφή με άτομα που έχουν μολυνθεί από κορονοϊό ήρθε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος μπήκε σε αυτοαπομόνωση χωρίς ακόμα να έχει νοσήσει.

Ο κ. Πούτιν δήλωσε ότι οι τίτλοι αντισωμάτων που έχει είναι σε υψηλά επίπεδα, συγκρίνοντας τις επαφές που είχε με άτομα που μολύνθηκαν από τον ιό, ως ένα φυσικό πείραμα για την λειτουργία του ρωσικού εμβολίου στην πράξη.

«Οι τίτλοι αντισωμάτων, με βάση τα γενικά δεδομένα, είναι αρκετά υψηλοί, αλλά θα δούμε πώς αυτό θα φανεί στην πράξη, στη ζωή», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά τη διάρκεια σύσκεψης με κυβερνητικά στελέχη.

«Στο άμεσο περιβάλλον μου, μερικά άτομα νόσησαν και ένας από τους συνεργάτες αυτούς, είναι ένας άνθρωπός που βρίσκεται σε άμεση επαφή μαζί μου. Ο συνεργάτης αυτός είχε εμβολιασθεί αλλά αρκετά αργά και νόσησε τρεις μέρες μετά τον εμβολιασμό του. Παραμονές ήμουν μαζί του όλη τη μέρα, σε πολύ κοντινή απόσταση, κατά την διάρκεια όλης της μέρας», δήλωσε ο Πούτιν.  

Δείτε επίσης: Αφγανός απεσταλμένος στον ΟΗΕ: «Οι Ταλιμπάν έχουν αθετήσει τις δεσμεύσεις τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα»

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr