Σερβία: Γυναίκα σκότωσε τον άντρα της, τον τεμάχισε και μαγείρεψε τα όργανά του – Ήταν μπροστά και η κόρη της

Σφραγισμένο το σπίτι με δικαστική απόφαση έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες

Σοκαρισμένη είναι η Σερβία με ένα έγκλημα το οποίο τελέστηκε πριν από δύο βδομάδες. Μια γυναίκα 46 ετών μαχαίρωσε τον σύντροφό της στον ύπνο του, τον τεμάχισε με αλυσοπρίονο κόβοντας τα πόδια του, έπειτα έβγαλε τα όργανά του και τα μαγείρεψε σε μια κατσαρόλα.

Σε άλλη κατσαρόλα, έβρασε το ένα πόδι του 42χρονου θύματος… Κι όλα αυτά, μπροστά στα μάτια της κόρης της, που ήταν παρούσα όταν έγινε το συμβάν…

Είκοσι μέρες μετά οι ιατροδικαστές και οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο συμβάν και δε μπορούν να συνέλθουν από όλα όσα είδαν. Η Teresa Peric όπως είναι το όνομα της γυναίκας, είναι ακόμα υπό κράτηση στις φυλακές Zrenjanin.

Τα σερβικά μέσα τονίζουν ότι μετά τη σύλληψή της στις 11 του μήνα νοσηλεύτηκε στο κέντρο επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Zrenjanin. Αφού οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο δεν πίστευαν αυτό που βρήκαν στο σπίτι στην οδό Duška Trifkovića, κάτι παρόμοιο συνέβη και με το ιατρικό προσωπικό που εξέτασε την Tereza.

«Ήταν όλη ματωμένη και αποπροσανατολισμένη. Είδαμε και εικόνες από την έρευνα, ήταν τρομακτικό. Μια τόσο μικρή γυναίκα κατάφερε να αποπλανήσει έναν άντρα και να αρχίσει να μαγειρεύει όλα τα όργανα, μπορείτε να το φανταστείτε; Νεφρά, καρδιά, πέος. Και μαγείρεψε ένα ολόκληρο ανθρώπινο πόδι σε μια ειδική κατσαρόλα…Δεν μπορώ να πιστέψω» είπε ένας εκ των ιατροδικαστών.

Δεν έχει ανοίξει ακόμα το σπίτι που έγινε το έγκλημα μετά από απόφαση δικαστή μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Οι γείτονες δήλωσαν ότι έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό λόγω αυτού του συμβάντος ενώ μέχρι τώρα η 46χρονη δε δημιούργησε προβλήματα.

Οι Αρχές έχουν αρχίσει να διερευνούν τα κίνητρα κάτω από τα οποία έγινε το έγκλημα. Ο πρώην σύζυγος της 46χρονης εκτιμά πως η βίαιη αντίδραση της οφείλεται ίσως στο γεγονός πως το θύμα δεν ήθελε στο σπίτι τα δύο παιδιά της, από τον πρώτο της γάμο, τα οποία υπεραγαπούσε και πως την ζήλευε παράφορα.

«Πρώην σύζυγος: Δεν μας αφήνουν να τη δούμε»

«Δεν μας άφησαν να τη δούμε, αλλά της στείλαμε πράγματα. Γνωρίζουμε ότι βρίσκεται στη φυλακή Zrenjanin, αλλά επειδή τα δύο μικρότερα παιδιά είναι μάρτυρες και η έρευνα είναι σε εξέλιξη, δεν μπορούν να την επισκεφτούν. Και θέλουν να δουν τη μητέρα τους» λέει ο Miljajem Ljutić, ο πρώην σύζυγος της Tereza που ζει με τα παιδιά του.

«Δεν ήταν βίαιος άνθρωπος. Αλλά δεν του άρεσε πολύ τα παιδιά και η Τερέζα ήταν δεμένη με τα παιδιά. Γι’ αυτό μάλωναν» εξηγεί ο Ljutić.

«Η κόρη μου ήταν μπροστά»

Τα δύο παιδιά ήταν στο σπίτι την ώρα που συνέβαινε στο έγκλημα, με την έφηβη κόρη να λέει ότι ξύπνησε από το θόρυβο στον πρώτο όροφο και όταν κατέβηκε είδε ότι η μητέρα της έκανε αυτό το έγκλημα.

Δείτε επίσης: Σύνταγμα: Με ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης που απειλούσε να πυροβολήσει – Τι έγραφε το πανό που κρατούσε (pic)