Σφοδρή επίθεση Τούρκου εθνικιστή: «Θα μετατρέψουμε τα όνειρά σας σε εφιάλτες»

Σε μία… παραληρηματική δήλωση, που απαντά στην ανάρτηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, και καταφέρεται εναντίον ολόκληρου του ελληνικού λαού, προχώρησε ο γενικός γραμματέας του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ισμέτ Μπουγιουκαταμάν.

«Η συμβουλή μας προς το ελληνικό κράτος είναι να δέσει ένα λουρί στα εγγόνια εκείνων που διέπραξαν ελαφρά την καρδία τις σφαγές ενάντια στο τουρκικό έθνος μεταξύ του 1919 και 1922. Διαφορετικά, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το τουρκικό έθνος εξακολουθεί να διαθέτει συνεχιστές του Ατατούρκ και ότι αυτή τη φορά μπορεί να χρειαστεί να κολυμπήσουν μέχρι τη Σικελία», σημειώνεται χαρακτηριστικά στη δήλωση.

Ο Τούρκος εθνικιστής αναφέρει επίσης: «Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, και αυτοί οι αγνώμονες που έκαψαν την τουρκική σημαία επιτέθηκαν στον Ατατούρκ και το τουρκικό έθνος με το όνειρο για ένα “Κράτος του Πόντου” και αυτή η κωμωδία έχει μετατραπεί σε απύθμενο μίσος. Αλλά να μην έχει κανείς αμφιβολία: Θα μετατρέψουμε τα όνειρά τους σε εφιάλτη».

Το παραλήρημα… ολοκληρώνεται ως εξής: «Οι πρόγονοι των σημερινών Ελλήνων είναι από εκείνους που γνωρίζουν καλά τις ανθρώπινες αρετές του τουρκικού έθνους και πως έζησαν ελεύθερα για αιώνες κάτω από την τουρκική κυριαρχία. Δεν έχει αιμορραγήσει ούτε μία μύτη ελληνική, εκτός από των εισβολέων Ελλήνων στρατιωτών, τους οποίους ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στραγγάλισε στους άγιους τόπους της πατρίδας»

Η ανάρτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τη Γενοκτονία των Ποντίων:

Δείτε επίσης: Βίαιες διαδηλώσεις για τη δολοφονία Φλόιντ στο Λος Άντζελες (vd)