Από την τελευταία θέση θα ξεκινήσει στο ρωσικό γκραν πρι της Φόρμουλα Ενα ο Μαξ Φερστάπεν, την Κυριακή στην πίστα του Σότσι.
Ο Ολλανδός οδηγός ο οποίος είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης με διαφορά πέντε πόντων από τον δεύτερο Χάμιλτον, υποχρεώθηκε να αλλάξει κινητήρα στο μονοθέσιο του.
Επειδή έχει εξαντλήσει τις επιτρεπόμενες αλλαγές μέσα στη σεζόν, παίρνει αυτόματα ποινή και θα βρεθεί στην πίσω σειρά του grid, μαζί με τη Φεράρι του Σαρλ Λεκλέρκ.
Η εξέλιξη αυτή δίνει μεγάλη ευκαιρία στον Χάμιλτον να ανακτήσει την πρωτοπορία, εφόσον αναδειχθεί νικητής του αγώνα στον οποίο η Mercedes μετράει επτά νίκες σε ισάριθμες χρονιές.
Δείτε επίσης: Δείτε πόσα παίρνουν οι οδηγοί της Formula 1
- Η Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ αποκαλύπτει την καλλιτεχνική της δημιουργία
- Οζγκιούρ Φερχάτ στην POLITIC: «Μόνη διέξοδος η ανασυγκρότηση του προοδευτικού μετώπου»
- Η απίστευτη πρόταση στον Εντ Σίραν για συναυλία στο διάστημα
- Γάζα: Διακοπή των τηλεπικοινωνιών καθώς τα ισραηλινά άρματα προχωρούν στον θύλακα
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε οδηγό νταλίκας για θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 29χρονο δικυκλιστή
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr