Σύμφωνα με ανάρτηση του Επικεφαλής Εκπροσώπου της Κομισιόν Ερίκ Μαμέρ
Στο Κίεβο μεταβαίνουν αυτή την εβδομάδα η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ, όπου θα συναντηθούν με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σύμφωνα με ανάρτηση του Επικεφαλής Εκπροσώπου της Κομισιόν Ερίκ Μαμέρ.
Το Κίεβο κατηγορεί τη Μόσχα για «εγκλήματα πολέμου», ενώ η Μόσχα κάνει λόγο για «σκηνοθετημένες» εικόνες.
President @vonderleyen and HRVP @JosepBorrellF will travel this week to Kyiv to meet President @ZelenskyyUa prior to the pledging event #StandUpForUkraine on Saturday in Warsaw.
— Eric Mamer (@MamerEric) April 5, 2022
Δείτε επίσης: Ντόρα Μπακογιάννη: Πήρε θάρρος ο Πούτιν με την εκλογή Όρμπαν και αμφισβητεί την δημοκρατία στην ΕΕ (audio)
- Μείωση του δείκτη οικονομικού κλίματος το πρώτο τρίμηνο του 2025
- Σοβαρή καταστροφή στους βράχους του Σαρακήνικου στην Μήλο – Εικόνες ντροπής μετά το «πάγωμα» των εργασιών
- Σημαντική συμφωνία για την εξαγορά της TBI Bank από την Advent International
- Η Ρωσία προειδοποιεί για πυρηνική απάντηση σε ενδεχόμενη δυτική επίθεση
- Βιογραφική ταινία για τον Άντονι Μπουρντέν με πρωταγωνιστές τους Ντόμινικ Σέσα και Αντόνιο Μπαντέρας