«Το θέμα θεωρείται λήξαν» δήλωσε ο Νίκος Αναστασιάδης
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Η συνάντηση διήρκησε περίπου 20 λεπτά και πραγματοποιήθηκε στην οικία του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Δημοκρατίας στα Η.Ε.
Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε στα ΜΜΕ ότι «αυτό που προέχει είναι η ενότητα του Ελληνισμού. Συνεπώς, μετά τις επεξηγήσεις, αν θέλετε, την απολογία του Σεβασμιότατου, θεωρώ ότι το θέμα έληξε».
Νωρίτερα, ο κ Αναστασιάδης είχε δηλώσει πως «θα πρέπει να διαγράψουμε το τι συνέβη, η σημείωση ετέθη, το σφάλμα, θέλω να πιστεύω, ότι αναγνωρίστηκε και δια ζώσης θα διαβιβάσω στον σεβασμιότατο την πικρία που έχει προκληθεί και την απογοήτευση που έχει προκαλέσει».
- Μια πρόταση γάμου μέσα στο teqball: Η ιστορία του Γιώργου Μυλωνά και της Παρασκευής Σταφυλίδου
- Η αναζωογόνηση των υιοθεσιών στην Αττική: Τα δύο μεγάλα ιδρύματα τεκνοθεσίας υπό το φακό του ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μυτιλήνη: Η καταστροφική εμπειρία του σεισμού του 1867 και η κληρονομιά του
- Καστοριά: Ανακαλύπτοντας την αρχιτεκτονική κληρονομιά των πλίνθινων χωριών των Κορεστείων
- Επιστημονική αποστολή επικεντρώνεται στους κινδύνους κατολισθήσεων στην Σαντορίνη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr