Θετική στον κορονοϊό η βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτα

Η βασίλισσα διαγνώστηκε θετική μια μέρα μετά την κηδεία της Ελισάβετ

Θετική στον κορονοϊό είναι η βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτα για δεύτερη φορά φέτος σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού. Η 82χρονη, η οποία είναι πλέον η μακροβιότερη μονάρχης, ήταν ανάμεσα στους 2.000 καλεσμένους που παρευρέθηκαν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Αφού έγινε αντιληπτό ότι είναι θετική, ακύρωσε τα ραντεβού της και πλέον αναρρώνει στο Fredensborg Castle δηλαδή στη φθινοπωρινή της κατοικία. Να σημειωθεί πως η βασίλισσα είναι εμβολιασμένη και πρώτη φορά νόσησε τον περασμένο Φεβρουάριο έχοντας ήπια συμπτώματα.

Ο γιος της και διάδοχος του θρόνου Φρειδερίκος και η σύζυγός του πριγκίπισσα Μαρία θα φιλοξενήσουν μέλη της κυβέρνησης, του κοινοβουλίου της Δανίας και των Δανών μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο πάρτι που είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή στην Κοπεγχάγη.

Πριν από λίγες μέρες φωτογραφήθηκε σε διάφορες εκδηλώσεις στο Λονδίνο με αφορμή την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ ενώ την Κυριακή ήταν στο Wetsminster Hall μαζί με τον διάδοχο του βασιλικού θρόνου της Δανίας.

Δείτε επίσης: Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ εισήλθε στο βασιλικό θησαυροφυλάκιο στο Γουίνδσορ και πέρασε στην Ιστορία