Τραμπ: «Αν η Ιβάνκα δεν ήταν κόρη μου θα βγαίναμε ραντεβού»

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει συνηθίσει να προκαλεί με τις δηλώσεις και τις στάσεις του. Συνεχίζει λοιπόν, να προξενεί απορία και για την αντιμετώπιση με την κόρη του Ιβάνκα.

Συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα «The Independent» συγκέντρωσε τις αδιανόητες στιγμές ή δηλώσεις με την κόρη του, Ιβάνκα. Όπως για παράδειγμα ότι θα έβγαινε ραντεβού μαζί της, αν δεν ήταν κόρη του.

Ακολουθούν σε σειρά τα οικογενειακά ευτράπελα:

1. Η Ιβάνκα στην αγκαλιά του μπαμπά της, ενώ και οι δύο κάθονται πάνω σε ένα άγαλμα παπαγάλων που κάνουν σεξ.

2. «Δεν νομίζεις ότι η κόρη μου είναι καυτή; Είναι καυτή, σωστά;». Ατάκα του Τραμπ όταν η Ιβάνκα ήταν μόλις 16 ετών, στον διαγωνισμό Miss Teen USA.

3. Το 2003, στο The Howard Stern Show, ο Τραμπ είπε: «Ξέρετε ποια είναι μια από τις υπέροχες ομορφιές του κόσμου, σύμφωνα με όλους; Και βοήθησα να δημιουργηθεί; Η Ivanka. Η κόρη μου, η Ivanka. Έχει ύψος 1.82. Έχει το καλύτερο σώμα».

4. Το 2004, είπε στο New York Magazine, «Επιτρέψτε μου να σας πω ένα πράγμα: Η Ιβάνκα είναι μια υπέροχη, υπέροχη κούκλα. Κάθε άντρας στη χώρα θέλει να βγει με την κόρη μου. Αλλά έχει φίλο».

5. Και πάλι στο The Howard Stern Show, αυτή τη φορά το 2006, ο Τραμπ θεώρησε σκόπιμο να συζητήσει για το σώμα της κόρης του, αναφέροντας: «Είναι ψηλή, έχει ύψος σχεδόν 1.82 και είναι, είναι μια καταπληκτική οπτασία».

6. Σχόλιο το 2006 στο The View, «Έχω πει ότι αν η Ιβάνκα δεν ήταν η κόρη μου, ίσως θα βγαίναμε ραντεβού».

7. Το 2013, η Wendy Williams ρώτησε τι κοινό έχουν η Ντόναλντ με την κόρη του, όταν εμφανίστηκαν και οι δύο στην εκπομπή της. Η Ιβάνκα απάντησε «ακίνητα» και «γκολφ», αλλά ο Τραμπ είπε: «Λοιπόν, θα έλεγα σεξ, αλλά δεν μπορώ να το συσχετίσω».

8. Τον Ιούλιο του 2016, στη Ρεπουμπλικανική Εθνική Συνέλευση, η Ιβάνκα παρουσίασε τον πατέρα της στη σκηνή. Την φίλησε και στα δύο μάγουλα και έβαλε τα χέρια του στους γοφούς της.

9. Το 2015, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone, είπε «Αν δεν ημουν ο πατέρας της…».

10. Όταν ο οικοδεσπότης του Δρ Oz Show παρατήρησε ότι «είναι ωραίο να βλέπεις έναν μπαμπά να φιλάει την κόρη του», ο Τραμπ φέρεται να απάντησε: «Φιλάω την Ιβάνκα με κάθε ευκαιρία που έχω». Η στιχομυθία ποτέ δεν βγήκε στον «αέρα», αλλά πολλοί μάρτυρες ισχυρίζονται ότι το άκουσαν.