Απίστευτη τραγωδία στο Τέξας των ΗΠΑ, με ένα αγοράκι 2 ετών να βρίσκει ένα όπλο στο σακίδιο πλάτης του θείου του και να πυροβολεί τον εαυτό του.
Το αγοράκι υπέστη τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι με την αστυνομία να αναφέρει ότι οι ενδείξεις δείχνουν να αυτοπυροβολήθηκε από ατύχημα.
Ο ιδιοκτήτης του όπλου είναι 21 ετών και μετά από συμβάν πήρε το όπλο του και εξαφανίστηκε για να επιστρέψει μετά από λίγο και να συλληφθεί από την αστυνομία.
«Κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, εκατοντάδες παιδιά βρίσκουν γεμάτα όπλα που δεν είναι ασφαλισμένα, σε ντουλάπια, κομοδίνα, σακίδια πλάτης ή τσάντες, όπου τα είχαν αφήσει και πυροβολούν χωρίς να το θέλουν καθώς τα περιεργάζονται», τόνιζε πρόσφατη έκθεση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Everytown For Gun Safety.
Δείτε επίσης: Τρίτη επανακαταμέτρηση των ψήφων επιβεβαίωσε τη νίκη Μπάιντεν στην Αριζόνα
- Ισπανία: Θάνατος 66χρονου από δασική πυρκαγιά στην επαρχία Λεόν
- Πολωνία: Έγκριση πώλησης 2.500 και πλέον αντιαρματικών πυραύλων Javelin από τις ΗΠΑ
- Βρετανία: Απώλειες 400 εκατ. λιρών για τους φορολογούμενους λόγω του αποτυχημένου fund του Σούνακ
- Μακρόν: Η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους ως στρατηγική για την απομόνωση της Χαμάς
- Η Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε τον διορισμό της Κίμπερλι Γκίλφόιλ ως πρεσβευτού στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr