Απίστευτη τραγωδία στο Τέξας των ΗΠΑ, με ένα αγοράκι 2 ετών να βρίσκει ένα όπλο στο σακίδιο πλάτης του θείου του και να πυροβολεί τον εαυτό του.
Το αγοράκι υπέστη τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι με την αστυνομία να αναφέρει ότι οι ενδείξεις δείχνουν να αυτοπυροβολήθηκε από ατύχημα.
Ο ιδιοκτήτης του όπλου είναι 21 ετών και μετά από συμβάν πήρε το όπλο του και εξαφανίστηκε για να επιστρέψει μετά από λίγο και να συλληφθεί από την αστυνομία.
«Κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, εκατοντάδες παιδιά βρίσκουν γεμάτα όπλα που δεν είναι ασφαλισμένα, σε ντουλάπια, κομοδίνα, σακίδια πλάτης ή τσάντες, όπου τα είχαν αφήσει και πυροβολούν χωρίς να το θέλουν καθώς τα περιεργάζονται», τόνιζε πρόσφατη έκθεση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Everytown For Gun Safety.
Δείτε επίσης: Τρίτη επανακαταμέτρηση των ψήφων επιβεβαίωσε τη νίκη Μπάιντεν στην Αριζόνα
- Ισοπαλία στη Μάλαγα, «λευκή» η Οσασούνα – όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
- Γιορτή σήμερα 25 Αυγούστου: Ποιοι τιμώνται σύμφωνα με το εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: τα do’s και don’ts στα ζώδια σήμερα για την Τρίτη 25.08.2026
- Η Τσέλσι πέρασε 3-2 από το Craven Cottage στην πρεμιέρα της Premier League
- Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο Λούζα της Γουότφορντ για τη μεσαία γραμμή
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
