Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας δολοφονήθηκαν με μαχαιριές σε ένα σπίτι στο νοτιοανατολικό Λονδίνο και η αστυνομία έχει συλλάβει ως ύποπτο έναν άνδρα ηλικίας περίπου 20 ετών.
Τα θύματα, που προφανώς γνωρίζονταν μεταξύ τους, βρέθηκαν από αστυνομικούς τα ξημερώματα σήμερα, αφού γείτονες ενημέρωσαν τις αρχές για «φασαρία» στο Σάουθγουοκ, μια συνοικία στα νότια του Τάμεση.
Μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν 4 ανθρώπους νεκρούς. Οι 3 γυναίκες ήταν ηλικίας περίπου 60, 40 και 30 ετών και ο άνδρας γύρω στα 60. Ο Κόλιν Γουίνγκροουβ, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λονδίνου, είπε ότι συνελήφθη επί τόπου ένας ύποπτος και ότι οι αρχές δεν αναζητούν άλλους υπόπτους για τις δολοφονίες.
Δεν έχει διευκρινιστεί τι σχέση είχαν τα θύματα και ο δράστης μεταξύ τους, ούτε ποιο ήταν το κίνητρο.
Δείτε επίσης: Βρετανία: Ρεκόρ νέων κρουσμάτων από τον Ιούλιο
- Σίσι και προεδρία του έως το 2030: Τι είπε για την αποχώρησή του
- Στο υπό ανέγερση κολυμβητήριο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης ο Γιάννης Παπαγεωργίου
- «Οργή» στους δρόμους της Γαλλίας: Μαθητές, αγρότες και «Κίτρινα Γιλέκα» σε μαζικές διαδηλώσεις
- Μουρίνιο για Βινίσιους: «Εάν ήμουν στη θέση του, θα είχα φύγει το καλοκαίρι»
- Μεγάλη ανάπλαση στον Πειραιά: Έργα άνω των 15,8 εκατ. ευρώ σε δύο εμβληματικές αθλητικές εγκαταστάσεις
![]()

