Βρετανία: Αυτή είναι η μητέρα που μαχαίρωσε το οκτώ εβδομάδων αγοράκι της – Συντετριμμένος ο πατέρας

Σοκ και απέχθεια έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία το έγκλημα που έλαβε χώρα στη βόρεια Ιρλανδία την Τρίτη, 27 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές των βρετανικών μέσων εκείνη την ημέρα 29χρονη γυναίκα φερόταν να είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου βρέφος οκτώ εβδομάδων και ένα παιδί 2 ετών, το οποίο αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη άλλα σταθερή κατάσταση, μέσα σε σπίτι του Μπέλφαστ.

Η γυναίκα αυτή, δημοσιεύεται σήμερα πως είναι η μητέρα των δύο παιδιών. Πρόκειται για την Ραλούκα Ταγκάνι, 29 ετών, με καταγωγή από τη Ρουμανία. Οι αρχές της βόρειας Ιρλανδίας της απήγγειλαν σήμερα κατηγορίες για την ανθρωποκτονία του οκτώ εβδομάδων αγοράκι και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 2 ετών κόρης της.

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο πατέρας των παιδιών βρισκόταν στην Αγγλία κατά την διάρκεια της επίθεσης.

Συντετριμμένος ο πατέρας

Η 22χρονη ετεροθαλής αδελφή του βρέφους (παιδί του πατέρα από προηγούμενο γάμο) είπε στην SUN πως επρόκειτο «να βαφτίσουν το μωρό σύντομα και τώρα θα γίνει κηδεία».

«Ο πατέρας μου είναι ράκος», δήλωσε, ενώ περιέγραψε την στιγμή που ο πατέρας έμαθε τα νέα στην Αγγλία:

«Την Τρίτη, όταν συνέβη, ο πατέρας μου ήταν στη κουζίνα της αδερφής μου. Αυτή ήταν στο μπάνιο και άκουσε μια κραυγή, που ήταν από τον πατέρα μου. Η αδερφή μου επικοινώνησε με τις υπηρεσίες της βόρειας Ιρλανδίας, οι οποίες μας απάντησαν άμεσα».

Από την πλευρά του, ο τραγικός πατέρας δήλωσε την Πέμπτη στο BelfastLive.

«Σε όλους τους γείτονες και όλη την κοινότητα για την βοήθεια τους και υποστήριξη, πραγματικά το εκτιμώ πολύ», δήλωσε ο πατέρας και πρόσθεσε:

«Έχει πραγματικά ραγίσει η καρδιά μου μα μου δίνει δύναμη το να ξέρω ότι μου δίνεται τόσο μεγάλη αγάπη και υποστήριξη. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου», είπε.

Δείτε επίσης: Άγρια δολοφονία στις ΗΠΑ: Την αποκεφάλισε ο σύντροφός της (Vid)