Βρετανία: Αποσυνδέουν τον Άρτσι από τα μηχανήματα με τους γονείς να μην έχουν άλλη επιλογή

Τραγικό τέλος είχε η προσπάθεια της οικογένειας να κερδίσει λίγο παραπάνω χρόνο για τον γιό τους τον Άρτσι αφού πλέον δεν τους μένει καμία νόμιμη μάχη που μπορούνη να κερδίσουν.

Συγκεκριμένα ο νεαρός Άρτσι ο οποίος ακόμα είναι σε κώμα, σήμερα στις 12:00 ώρα Ελλάδος αναμένεται να αποσυνδεθεί από την μηχανική υποστήριξη.

Και αυτό γιατί οι γονείς του άτυχου νεαρού παιδιού έχασαν και την τελευταία δικαστική μάχη που είχαν προκειμένου να τον μεταφέρουν για τις τελευταίες του στιγμές σε κέντρο ανακούφισης.

Η μητέρα του αγοριού μιλώντας στο Sky News ανέφερε ότι πλέον δεν έχουν άλλες επιλογές, με την ίδια όμως να αναγνωρίζει ότι οι δυνατότητες στη Δικαιοσύνη έχουν εξαντληθεί «Κάναμε όλα όσα υποσχέθηκα στο αγόρι μου ότι θα έκανα», δήλωσε.

Να τονίσουμε ότι την εβδομάδα που μας πέρασε οι γονείς του Άρτσι είχαν κάνει ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να μην διακοπεί η μηχανική υποστήριξη στο παιδί τους και να μεταφερθεί στο κέντρο ανακούφισης.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έκρινε ότι είναι αναρμόδιο για να λάβει απόφαση, με την Βρετανική δικαιοσύνη να απορρίπτει το αίτημα για μεταφορά του παιδιού στο κέντρο ανακούφισης καθώς θα ήταν επικίνδυνο για την υγεία του.

Έτσι λοιπόν γράφεται ο τραγικός επίλογος της σύντομης ζωής του Άρτσι, μιας ζωής που μάλλον διακόπηκε σύντομα από μια διαδικτυακή πρόκληση.

Δείτε επίσης: Οικογενειακή τραγωδία στην Πενσιλβάνια: Ο πυροσβέστης που πήγε να σβήσει φωτιά βρήκε τους συγγενείς του νεκρούς