Ζελένσκι: «Η Ρωσία δεν θα πετύχει τίποτα στον πόλεμό της»

Ζελένσκι: «Η Ρωσία δεν θα πετύχει τίποτα στον πόλεμό της»

Οι ρωσικές μονάδες έχουν συναντήσει «ψίχουλα» υποστήριξης στην ανατολική Ουκρανία, παρά τις προσδοκίες τους, τόνισε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι σε χθεσινή του ανάρτηση.

Σε διάστημα δύο μηνών από τότε που ξεκίνησε την εισβολή της η Ρωσία οι δυνάμεις της έχουν χρησιμοποιήσει περισσότερες από 1.100 ρουκέτες και αμέτρητες βόμβες εναντίον της Ουκρανίας, επεσήμανε ο Ζελένσκι στο βίντεο.

Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού

«Αλλά δεν έχουν πετύχει τίποτα. Και δεν θα πετύχουν τίποτα», υπογράμμισε.

Οι ρωσικές μονάδες έχουν συναντήσει «ψίχουλα» υποστήριξης στην ανατολική Ουκρανία, παρά τις προσδοκίες τους, πρόσθεσε ο Ουκρανός πρόεδρος.

Στη Χερσώνα, τη Κάχοβκα, τη Μελιτόπολη, τη Ενερχοντάρ και άλλες πόλεις που έχουν καταληφθεί από τα ρωσικά στρατεύματα οι κάτοικοι δεν υπέκυψαν στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, σημείωσε ο Ζελένσκι.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading

Play