Ταχιάος: «Θα πουλήσω το “brand” Θεσσαλονίκη»

Με τίτλο «Θεσσαλονίκη υπεύθυνα» ο Νίκος Ταχιάος παρουσίασε και επίσημα την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης.

propoli

Με ένα βίντεο μικρής διάρκειας ο Νίκος Ταχιάος παρουσίασε τις λέξεις «κλειδιά» της εκστρατείας που θα ξεκινήσει ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Όπως υποστήριξε, η λέξη ευθύνη είναι η λέξη κλειδί. «Ευθύνη του δημάρχου απέναντι στους πολίτες αλλά και ευθύνη των πολιτών απέναντι στην πόλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου δήμαρχου Θεσσαλονίκης Νίκου Ταχιάου

Η επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου δήμαρχου Θεσσαλονίκης Νίκου Ταχιάου!

Gepostet von politic.gr am Freitag, 30. November 2018

Για τη συμφωνία των Πρεσπών

Σε ερώτηση για τη συμφωνία Πρεσπών είπε ότι είναι ένα ζήτημα πακέτο, καθώς και ότι διαφωνεί με την εκχώρηση του όρου Μακεδονία ως εθνότητα καθώς και με την αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας. Πρόσθεσε «δεν θεωρώ ότι το Μακεδονικό πρέπει να είναι το επίκεντρο των δημοτικών εκλογών, αλλά η πόλη».

Παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι των Εντάξει, Σωκράτης Δημητριάδης, Στέφανος Γωγάκος, Νίκος Ζεϊμπέκης και η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σώσω Αβραμιδου Γκιουλέκα.

Σε ερώτηση για το αν θα εντάξει συμβούλους των «Εντάξει» είπε ότι με όλους τους δημοτικούς συμβούλους που υπάρχει μία χημεία, αλλά και με άλλους από άλλες παρατάξεις που θα θέλουν να είναι υποψήφιοι μαζί μου είναι δεκτοί για τους συγκεκριμένους είπε ότι είναι η πρώτη μαγιά με την οποία ξεκινάμε.

«Θα πουλήσω το brand “Θεσσαλονίκη”»

«Δεν είμαι σταρ, ούτε σκουλαρίκι θα φορέσω ούτε θα κάνω τατουάζ. Δεν θα πουλήσω το brand “Ταχιάος” αλλά το brand Θεσσαλονίκη, θέλουμε μία πόλη για όλους» τόνισε ο κ. Ταχιάος, ενώ συμπλήρωσε πως «το ψηφοδέλτιο δεν θα είναι ΝΔ, αλλά θα είναι ευρύτερο, θα έχει ανταπόκριση ευρύτερη. Πάντως, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με λαϊκίστικες απόψεις. Θέλω να μπω στο δήμο για να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο.

Για Σαμαρά, Νοτοπούλου

Σχετικά με τη δήλωση που είχε κάνει το 2012 για την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, ο υποψήφιος δήμαρχος σχολίασε ότι «ο Σαμαράς ήταν πολύ καλός πρωθυπουργός», ενώ σχετικά για την Κατερίνα Νοτοπούλου και την ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στο δήμο Θεσσαλονίκης, πρόσθεσε «δεν την ξέρω προσωπικά, ακούγεται για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι νέο πρόσωπο ας την ακούσουμε προφανώς κάτι θα έχει να πει».

Loading