Αφροδίτη Τριανταφυλλίδου: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η Αφροδίτη Τριανταφυλλίδου αποτελεί τη νέα δυναμική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Αφροδίτη Τριανταφυλλίδου και γεννήθηκα στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης το 1999. Η μόνιμη κατοικία μου εδώ και αρκετά χρόνια είναι στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου όπου ζω μαζί με τον σύζυγό μου και τα δύο υπέροχα αγγελούδια μας, την Γεωργία (4 ετών) και τον Ραφαήλ (1 έτους). Ο σύζυγός μου δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης διατηρώντας καταστήματα εδώ και μία δεκαετία.

propoli

Στον επαγγελματικό τομέα, τώρα, ούσα δραστήρια, συνέχισα πριν χρόνια μαζί με τα αδέρφια μου την οικογενειακή επιχείρηση με ηλεκτρικά είδη, ενώ στη συνέχεια δοκιμάστηκα επιτυχώς στη διαχείριση του δικού μου διαδικτυακού καταστήματος με γυναικεία κοσμήματα.

Έχοντας διανύσει βήματα στον επιχειρηματικό χώρο και λάβει σημαντική εμπειρία, αποφάσισα πλέον να διαθέσω τις γνώσεις μου στο κοινό καλό. Ως κάτοικος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, ως νέος άνθρωπος και πολύ περισσότερο ως μητέρα, επιθυμώ να συνδράμω στην αναστήλωση του τόπου μας στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα.

Θα αγωνιστώ για καλύτερες σχολικές και αθλητικές υποδομές, οικονομική ανάπτυξη και στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, αναπλάσεις των πάρκων και ανάδειξη των πιο εγκαταλελειμμένων περιοχών του δήμου μας, όπως είναι η περιοχή άνωθεν του Περιφερειακού και η 5η συνοικία. Κύριος στόχος μου είναι να ακουστούν οι φωνές και τα αιτήματα όλων των δημοτών! Για μένα η επικεφαλής της παράταξης είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο να ηγηθεί και να δώσει πρακτικές λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν καθημερινά».

Σας ζητώ να μας στηρίξετε!»

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Αντώνης Κοντσίδης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading