Αγοραστός: «Κάναμε τα περισσότερα έργα – Να σταματήσουν τα τερατώδη ψέματα»

«Κανένα έργο δεν θα άντεχε τόσο νερό – Κανένα ευρώ δεν δόθηκε αλλού εκτός από έργα», υπεραμύνθηκε του εαυτού του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Για την έντονη κριτική που δέχεται με αφορμή τις πλημμυρισμένες περιοχές που προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, απάντησε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

«Η έρευνα της δικαιοσύνης είναι καλοδεχούμενη και επιβεβλημένη έτσι ώστε να σταματήσουν τα τερατώδη ψέματα» είπε αρχικά σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ..

Συνεχίζοντας τόνισε: «Κάθε έργο έχει κωδικό και εντάσσεται στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Παρακολουθείται από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Ολα τα λεφτά πήγαν σε συγκεκριμένα έργα.

Από τον Ιανό υπήρχε πρόβλημα με τη γέφυρα Ξιδιά. Εγινε μία εργολαβία για σειρά έργων αλλά όχι για νέα γέφυρα. Δεν υπάρχει ανακατασκευή.

Τα έργα έχουν τεχνικές προδιαγραφές από τη διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφέρειας. Η γέφυρα έπεσε γιατί η μάζα νερού ήταν τεράστια, η γέφυρα ήταν παλιά.

Ποιος σας είπε ότι δεν άντεξε γέφυρα; Είναι εύκολο να καταδικάσετε. Δεν με ενδιαφέρει η επικοινωνία, ξέρω ότι έχω στοχοποιηθεί. Είμαι δίπλα στους ανθρώπους.

Κάναμε όλα τα έργα, περισσότερα από όσα μπορούσαμε, ειδικά αντιπλημμυρικά».

Δείτε επίσης: Τα μέτρα στήριξης της Θεσσαλίας – Τα δάνεια, η δωρεά και η ευρωπαϊκή βοήθεια

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com