Αγγελική Νεραντζάκη (Ζάχαρη): Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η κυρία Αγγελική Νεραντζάκη (Ζάχαρη) με το βλέμμα στη πρόοδο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου» συστρατεύεται στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

propoli

«Ονομάζομαι Αγγελική Νεραντζάκη (Ζάχαρη), γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Σέρρες και κατοικώ από το 1995 στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Είμαι παντρεμένη με τον Ζάχαρη Γεώργιο και έχουμε αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά.

Είμαι υπάλληλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου από το έτος 2000. Εργάστηκα σε διάφορες θέσεις, όπως το απαιτούσαν οι ανάγκες του Δήμου αποκτώντας πολύπλευρη γνώση.


Από νεαρή ακόμη ηλικία, ήμουν ευαισθητοποιημένη για τα κοινά ζητήματα και έψαχνα πάντα τρόπους για να συνεισφέρω στην κοινωνία προς συμφέρον αυτής, ενδιαφέρον που ποτέ δεν με εγκατέλειψε έως σήμερα. Συγκεκριμένα συμμετείχα ενεργά ως μέλος των διοικητικών Συμβουλίων σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, καθ’ όλα τα έτη φοίτησης και των δύο μου παιδιών σε όλες τις βαθμίδες των σχολείων του Δήμου μας. Συμμετείχα ως πρόεδρος της εργασιακής επιτροπής και ως μέλος του συλλόγου εργαζομένων του Νομού Θεσσαλονίκης.


Δεδομένης της πολυετούς εμπειρίας και γνώσης μου ως υπάλληλος του Δήμου μας, με πλήρη ενσυναίσθηση και κοινωνική συνείδηση αποφάσισα να στηρίξω με μεγάλο ζήλο την παράταξη «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου» με επικεφαλή την Μαρία Μανούκα εντρυφώντας στην βέβαιη και κατακόρυφη πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου μας.»

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Μαρία Μανούκα: «Στις 9 Οκτωβρίου τα αλλάζουμε όλα στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου»

Loading