Αυγερινή Γιάννη: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η Αυγερινή Γιάννη αποτελεί τη νέα δυναμική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Αυγερινή Γιάννη και γεννήθηκα στο Αργυρόκαστρο της Αλβανίας. Κατοικώ στον Εύοσμο 30 χρόνια, είμαι 44 χρονών και έχω δύο παιδιά.

propoli

Κατέχω πτυχίο κομμωτικής και μαγειρικής από το επαγγελματικό λύκειο και τώρα εργάζομαι ως υπάλληλος σε ιδιωτική κλινική όπου έμαθα να λειτουργώ με αποφασιστικότητα και κάτω υπό πίεση.

Είμαι επίσης Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ευόσμου αφού διετέλεσα 2 χρόνια ως μέλος. Μέσα από τη θέση αυτή, ανέλαβα ευθύνες που αφορούν τη βελτίωση της εκπαίδευσης.

Η συμβολή μου στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων είναι μια απόδειξη της αφοσίωσής μου στην εκπαιδευτική κοινότητα του δήμου μας. Οι προσπάθειές μου στον σύλλογο καταδεικνύουν την πίστη μου στη δύναμη της εκπαίδευσης και της συνεργασίας για την ανάπτυξη των νέων γενεών.

Μέσω της συμμετοχής μου στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα είμαι αποφασισμένη να συνεχίσω τη δράση μου σε κοινωνικές πρωτοβουλίες, για τη βελτίωση του δήμου μας και την υποστήριξη των νέων προς ένα λαμπρότερο μέλλον.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Μαρία Κυριακίδου: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading